måndag 13 juni 2011

Smått & gott…

Hej Alla.

Jag har varit ledig i helgen  efter ha jobbat ganska intensivt. Det har varit sååå himla skönt. Lördagen ägnade jag för det mesta åt ogräset i gruset….funderar starkt på  att köpa en gasolbrännare så att skiten försvinner snabbt…och fortsätter att vara borta ;-).

Samtidigt har det blivit som en slags meditation för mig att sitta och rensa ogräs (det hade jag inte trott för 10 år sedan).

Igår när det regnade kunde jag vara inne och få lite gjort istället…har ju inte funnits så  mycket tid för hemmet på sistone. Jag är glad att jag lyckats hålla blommorna vid liv om man säger så :-).

4

Jag har satt upp  den vita vaxduken ifrån butiken som insynsskydd. Det blev riktigt bra och familjen är glad att kunna få lite “privacy”  på  toan ;-).

5

Jag satte upp 2 skyltar på dörren också så att man vet vad som döljer sig bakom dörren….nu när man inte ser allt menar jag.

7

När jag ändå höll på med insyn så satte jag dessa i lilla sovrumsfönstret.

Eftersom det går en väg strax utanför sovrummet så kan ni ju gissa hur bra det har synts in i vårt sovrum efter mörkret lagt sig. Whiiihoooooooo!!!!!

Nu skall jag ner i butiken och ta reda på kläderna som kom i fredags :-).

Önskar er en härlig dag.

Kraaam

Melinda

3 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Så snyggt!!!!
Ha en fin Dag!
Kramar Kathrine
Fågel Blå

hemma hos lilla mej sa...

Mmmm vad snyggt du har gjort,Ha nu en skön dag.Kraaam Rita ♥

Johanna Stålros sa...

Jättefint! Duktig du är. Kram Johanna