måndag 26 november 2012

Lite pimpning…

Hejsan.
Jag bara älskar vårt sovrum, ända sedan vi gjorde om det gamla vardagsrummet till sovrum så stormtrivs jag faktiskt. Vi hade under många år ett sovrum som jag helst inte ens ville gå in i dagtid…men huvudsaken är ju att barnen har iordninggjorda rum….försökte jag intala mig….ända tills den dag jag helt enkelt inte stod ut :-).
Ifrån en av mina nya leverantörer beställde jag hem en soffa gjord av grova pinnar…gemene man hade nog ställt den utomhus, men eftersom vår altan inte är färdig ännu så plockade jag helt sonika in den i sovrummet…och jag är så glad över den (visst man slänger kläder i den)…men jag försöker att hålla den fri så man verkligen kan njuta av hur snygg den är :-).

2
Visst är den läcker med sitt renskinn? En liten gran har fått flytta in i sovrummet också (har faktiskt satt upp julstjärnan OCH julgardiner också) ;-).
8

Jag går verkligen igång på naturfärger…ni som sett vårt reportage har kanske fått en helt annan uppfattning…men här är den bistra sanningen…Jag ÄLSKAR naturfärger!!!

9
Grankransarna smyckar pardörrarna.
10
En gammal barnjacka hänger på en hängare till det lilla skåpet som rymmer spel, inredningastidningar och annat som kan vara bra att ha.

12

De mossiga siffrorna skickade jag efter på nätet förra veckan. Jag kan säga att man ska gilla att pilla och greja för att få till detta…jisses vad jag höll på med mossbandet som skulle klippas och limmas fast runt kanterna på siffrorna…men snyggt blev det och nu står de här :-).
13
Min fejkhornslampa hänger i även detta år och passar bra in till den övriga färgskalan och inredningen.
15
Renskinnet köpte jag till mig själv förra året som en tidig julklapp.
16
Detta hjorthuvud köpte jag på en loppis för något år sedan och min tanke var att sprejmåla det vitt…ibland ska man ha tur att man har lite svårt att få tummen ur…för nu gillar jag det precis som det är :-).
**********************
På söndag den 2:a december, dvs första advent så är det dags för julmarknad i Säter. Missa inte det!!! Den är värd att åka en bit för att komma till…julmarknaden går i gammeldags stil och det är såååå mysigt i den gamla stadskärnan med hantverkare som säljer sina vackra alster. Kommer att försöka hinna göra ett till inlägg med mer info innan söndag. Men den är mellan kl. 14.00-18.00 utanför min butik på det vackra Rådhustorget.
Och vet ni  vad??? Min butik firar 5 år den dagen…2:a december 2007 öppnade jag på julmarknaden, så hjärtligt välkomna att fira med mig och runt om i Säter.
Önskar er en toppenvecka!!!
Kraaam
Melinda

6 kommentarer:

Viola sa...

Finns bara ett ord....dööööööööfräscht :) KRAM

mig & alice sa...

Tack Violan :-)Kram på dig!!!

Ett Vitare Hem sa...

Åh så himla fint!
Ha en finfin vecka!
Kram/Lena

Mittgodastefinaste sa...

Vilket underbart sovrum!

Soffan var perfekt där tycker jag den blev liksom gavel, fin kontrast.

Siffrorna i mossa var jättejättefina!

Kram Jenny

Anonym sa...

Har butiken nån facebooksida? Hittar den inte isf och har du ingen så är det ett fruktansvärt bra sätt att marknadsföra dina sjukt fina saker! :)

mig & alice sa...

Hej Anonym.
Det är på g med facebooksidan :-). Än så länge kör jag i privat linje...men snart så :-).
Trevlig advent på er alla.
Kraaam