tisdag 17 juli 2012

Nostalgidagarna anno 2012…

Hejsan.

Idag har jag och Janne varit nere vid postens gamla lokaler och skyltat om inför årets upplaga av Nostalgidagarna som börjar nu på torsdag och avslutas på söndag.

På torsdag kommer hela Säter att fyllas på med folk som inväntar den årliga traktor och veteranmopedparaden. Janne fick ju en veteranmoped av mig i julklapp för några år sedan men har väl inte använt den alltför mycket så nu är den till salu…och vad bättre att skylta med än just den? ;-).

7

Här står nu den snygga Pärlan på första parkett med diverse andra attiraljer. Om vi hade haft ett stooooort vardagsrum med mindre möbler hade faktiskt jag velat ha den där, hahahaaa.

4

Så läcker med sin vinröda färg med en cremevit rand…men det är ju faktiskt gjord för att köra och inte hamna som ett museiföremål i vårt vardagsrum…

1

Ljugarbänken är på plats…

3

och på den nostalgiska leksaker såklart…

5

Det var lite roligt att se när vi höll på att skylta…för det var en massa karlar som helt plötsligt stod och tittade i skylten ;-).

6

Nostalgiskt godis måste ju också såklart visas upp, vad sägs om sura tefat och smarriga Tomteklubbor?

Från och med imorgon så börjar dessutom 10 000-kronors chansen i de flesta butiker där de som handlar för minst 100 kr har chans att bli en lycklig vinnare av 10 000 kr att shoppa loss för.

Dessutom så kommer många butiker from. torsdag inklusive mig & alice ha olika erbjudanden och extra öppet på kvällarna. Så även ni som kanske inte är helt överdrivet förtjusta i gamla veteranmopeder, traktorer eller andra vrålåk så är det ju ett gyllene tillfälle att parkera sin pojkvän, sambo/ make på gatan där han helt sääääkert kommer att bli väl underhållen. Under tiden kan ni strosa i lugn och ro i butikerna utan att ha en flåsande man i nacken som inte alls tycker att det är speciellt roligt att shoppa i affärer. (De finns ju faktiskt en del karlar som gillar det ) Men efter mina snart 5 år i butiken så ser jag ändå en antydan att så inte brukar vara fallet ;-).

Jag hoppas att vi syns.

Kraaam

Nostalgi Melinda

 

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vilken härlig skyltning och moppen är ju supersnygg.. Ett gäng sådana (och nyare) kör två ggr om året på ett mopperally som ordnas vår och höst här i närheten..

Ha nu en fin dag..

Kram Mia

Om Ett Hus sa...

Vilken fin skyltning! Superfin! :)