fredag 3 december 2010

Lite pyntat hemma oxå…

Hej hopp i Lingonskogen.

I tisdags försökte jag “bara vara” hemma. Jag lyckades nästan och hann faktiskt med och pynta lite julfint i köket.

Det är ju nackdelen med att pynta i sitt yrke jämt…det blir liksom inget över för hemmet, orken, fantasin, ja, jag vet inte vad jag skall skylla på eller också är det bara som uttrycket “skomakarens barn”.

13

Tog hem de sista paret av kökshanddukarna och satte upp dem som cafégardin i enkelfönstret.

15

Åkte och köpte små enar och satte dem i vita skålar med lite grönmmossa och spansk mossa. Några små kulor i fattigmanssilver piggar upp.

14

Har bara satt upp ett grovt snöre och sedan nypit fast kökshanddukarna med träklädnypor. Enkelt och bekvämt och inte behövde jag sy heller, phu…

17

Jag är inte så noga med att det måste vara lika i alla fönster. ..och det skulle vara svårt att sätta cafégardiner i burspråket kanske?

16

En liten pepparkaksjuleängel får pryda murgrönan och den lilla granen som står bakom i fönstret har fått ett rödvitrutigt band runt glasburken. Har även köpt en miniamaryllis (den blir inte så hög och man slipper stödja upp den för att inte stjälkarna ska gå av.)

*******************************

Imorgon lördag så har jag ett extraerbjudande i butiken där det är 10 % på ALLT i hela butiken. ( gäller dock ej nedsatta varor, ringenpresentkort eller förbokade varor).

Varmt Välkomna!

Önskar er en mysig andra advent!

Kraam

Melinda

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint Melinda! Det där gjorde du bra tycker jag.

Trevlig helg.

Kram Linda

Vitt för själen sa...

Jättefint verkligen :)
Ha en toppenskön helg /Sophia

annaslantliv sa...

Du är en fena på detaljer. Man kan titta titta och titta på alla bilder och hela tiden hitta något nytt. Lika i butiken. En riktig talang!

Ha en go helg.

Kram Anna

Photo by Maria sa...

Åh så fint ni har det i köket och den enkla cafégardinen blev ju perfekt.. Det enkla är ju ofta det vackra..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har fått en mysig hemtrevlig och julig känsla i köket. Jättefint med handdukarna som gardiner, sätter den lantliga stilen perfekt. En härlig matplats har ni också, och golvet! Wow!
Adventskram
AnnaMaria

Pilgården-Susanne sa...

Så fint det ser ut! Jag tycker inte det behöver va lika i alla fönster. Älskar din matgrupp!
Måste komma till butiken snart....
Kram Susanne

Anonym sa...

Bättre sent än aldrig! Nu finns några av bilderna på Matilda på min hemsida www.mariahansson.se. Jag har även lånat ut några av dem till en kompis för en eventuell skoluppgift. Hon läser grafiskdesign och behövde några bilder på en snygg tjej :) Hoppas det var ok, det kommer ju bara att visas i skolan (om hon använder dem). Tydligen har du även en kusin i samma klass!!
Maria

n o r d i n g å r d e n sa...

Melinda, du är ett otroligt dåligt exempel på uttrycket skomakarens barn, för så vackert kök som du har , har jag sällan skådat!!!! Det är lika fint som din butik! Du har mina drömmars kök faktiskt! Så gulligt med cafegardinen av handdukarna. Mari.

Bopppis sa...

Men fy faaaan vad charmigt!!!! Älskar köks handuks gardinerna!! Underbart fint du har!