torsdag 9 april 2009

En Varm och Glad Påsk önskar jag er…

Jag finner inga ord just nu...mer än Tack.

Tack så mycket alla för er omtanke, otroligt fina och tänkvärda kommentarer, mail, sms och annat.

Jag har insett att jag måste göra en förändring i mitt liv, vilket jag också kommer att göra.

Tack även lilla fågel...den har inte pickat lika ivrigt på sistone.

En av mina bästa vänner Marit jobbar i butiken idag och på lördag, detta innebär att jag får vara ledig i sex hela långa dagar.

Vill bara önska er alla en underbar Påskhelg med mycket värme, glädje och kärlek.

Alla ni som kommenterat och mailat mig, jag vet att ni förstår att jag inte svarar just nu, men jag är oerhört tacksam för allt ni skrivit och jag känner mig lyckligt lottad som har er.

Den varmaste av kramar till er ifrån mig.

32 kommentarer:

Vit Gladiolus sa...

Tänker på dig varje dag!!!

En riktigt Glad-Påsk önskar jag dig och din familj!

Kram vännen!!!!
;)

annaslantliv sa...

Jag är just hemkommen från dig. Hade velat ge dig en stor bamsig kram och en fin blomma till påsk men det gladde mig så att du inte var där. Det betydde ju förhoppningsvis att du var ledig! Och nu ser jag ju att det var så det var.
Ta hand om er allihopa och må solen lysa lite extra på dig i helgen.

Kraaaaaaam Anna

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen...men se, det kom en förändring snabbt nu..du tar in hjälp, och kan få ledigt sex dagar..jiippiieee...!!!
Jag är i butiken nu, men får sen ledigt fyra dagar..jiippiiee för mig också.
ha nu en toppen helg, med vila, god mat och myyyycket godis !
Kraam Anette

KATE ♥ sa...

Nydelige bilder.
Mvh Kate

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Å så bra att du fått avlösning i butiken, så att du för möjlighet att andas, vila och umgås med din goa familj. Jag önskar dig Melinda och dina kära en riktigt Glad Påsk!

Kramisar från Benita

KLARA LAVENDEL sa...

Hej! Jag vill önska dig en riktigt fin ledighet och en Glad Påsk!! Kram Ingela

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Melinda, jag bara skummade igen ditt förra inlägg häromdagen, men läste sedan ( har haft en tuff vecka här så jag tar inte allt som jag borde vad gäller allt numera, också stress, Hmm)...fågeln har rätt, tat lugnt! Delegera mera!!! På både arbetsplats och hemma!! Stress kan visa sig på de mest märkliga sätt och detta är ngt sådant solklart fall... njut i påsk, ta det lugnt, hoppas du intre har planerat in en massa middagar med andra, njut bara och ät god mat och sitt i soffan med ett ägg fyllt med godis i knät!

En skön påsk med din familj önskar jag dig Melinda, och med en sån goding till katt blir man lugn: )

ängeln i vitt sa...

Hej Melinda!

Här har jag missat en hel del ser jag.... försöker att läsa ifatt nu. Det är så himla tråkigt att du mår skit. Försök att ta det lungt över påsken. Njut av din ledighet och pussa på din familj så mycket du bara kan. Du måste vara rädd om dig Melinda... hör du det? Ja, dom orden kommer ifrån mig men även från pippin.

Vill oxå tala om att alla dina bilder är helt ljuvliga.

Himla massa kramar till dig från mig.

Lilla huset på prärien sa...

Njut av ledigheten kära du!! Den är du väl värd!

Glad Påsk önskar Jenny

NICOLINAS BONING sa...

Vad skönt för dig att du kan vara ledig i en hel vecka (nästan)!
Ta det riktigt lugnt nu dom här dagarna och njut av familjen.
Massor med påskkramar till dig/Birgitta

Mejrams! sa...

Hej tjejen!
Ha nu riktigt skön och avkopplande påsk och rå om de dina. Kram Merja

Tyra sa...

En stor bukett vårblomster sender jeg til deg og dine i tankene mine. Stå på, og kos deg i påsken.
Vi er mange her som føler med deg og støtter deg.
Varme klemmer fra Cathrine

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Allt bättre?

Önskar dig en underbar påsk med massa gos med barnen och mannen. =)

p.s hade sonen din i badet i veckan. En glad liten prick det där =)

Vi ses och hörs. Kram Pirre

Det vita dårhuset sa...

Puss på dig gumman =O))!!!!

***Inget ont som inte för något gott med sig****

Kramar Erika

kicki med 4 sa...

Önskar dig en riktigt lugn och skön påsk. Hoppas att du kan ta det lugnt och vila upp dig lite nu när du äntligen har lite ledigt.
Kram Kicki

MonaA sa...

Jag har varit i din butik idag, och jag blev faktiskt glad för att du inte var där! Jag hade velat träffa dig och önskat dig Glad Påsk, men jag blev glad för din skull när jag fick höra att du var ledig, och skulle få vara ledig i sex dagar i sträck! Kanon! Jag hoppas verkligen att du njuter av din ledighet nu, och att du får en skön, mysig och lugn Påsk med din famil!
Kraaaam!
Mona

Ullis/Leva på landet sa...

Men här har jag missat en del. Så tråkigt att du mår så dåligt. Är ibland väldigt skönt att få skriva av sig. Ser att du fått en massa fina ord redan i alla kommentarer. Hoppas att de värmer. Låter ju underbart att du fått hjälp av Marit så att du får lite ledigt och hinner tänka efter och mysa med familjen. Här börjar också en tio dagars ledighet, välbehövligt. Var och handlade två gånger igår och ändå fick jag inte ens hälften med hem som skulle med. Känns som om jag glömmer allt och inte har koll på något.Är väl en varningens signal. Är som du och tror inte att man kan drabbas själv.

Stora påskkramar!
Ullis

Tiol sa...

Varma Påskkramar till dej och din familj från mej. Jag är så glad för din skull ,att du nu får extra hjälp i butiken, och att du kan få skön ledigt och en lång påskhelg med din familj, att njuta både av dem och ledigheten.
Jag tänker på dej Melinda.

Jag vill också passa på att säga, vilken STOR lycka det är, att det finns så många kloka, varma människor som bryr sig om varandra,tänk vilket fantastisk stöd och omtanke vi tillsammans kan ge Melinda, DET tycker jag är väldigt fint.

Glad Påsk också till er andra Kärringar, vi ses väl i Blåkulla i natt, glömt inte katten, och kvasten:o)
Kram.......Tina i Falun

Åsa sa...

Glad påsk! Va skönt att du kan va ledig och att du lyssnat på fågeln ;) Ta hand om dej och familjen och ät mycke påskgodis!!//Åsa

Vardags-mirakel sa...

Vila ordentligt, låt andra passa upp på dig! Be om hjälp trots att det bär emot, du har bara ett liv...gör bara sådant som du vill och låt resten vara ett tag. Önskar dig en GLAD PÅSK! Kramar Eva.

My Lovely Things sa...

Hej Melinda!!

Förstår att allt är väldigt mycket just nu!!

Att du känner dig otillräcklig..förstår att det måste ha vart otäckt att reagera som du gjorde..när kroppen sa i från att dt blev för mycket..
Hoppas så att du ska hitta ett sätt att finna en bra och sund balans för dig..

Kram anna

Linnéa sa...

Gumman! Har inte varit in här på länge oxh hade en del att läsa ikapp. Du har fått massor av bra råd, kan bara instämma i att du ska lyssna på kroppen och be om hjälp. Har varit nära den beryktade väggen själv, och då behövs en rejäl paus, sen kommer du tillbaka. Hälsan först, för vad är alternativet?!? Vår kropp är fantastisk, den talar om för oss att det sätt vi lever på kan vara lite fel ibland. Jag fick tinnitus, magont, värsta humörsvängningarna och var aldrig riktigt glad när jag tokjobbade på jobbet och tokrenoverade hemma mm under en period. Våra kroppar vet mer än vi vill se, men det gäller att lyssna! Ta hjälp - det finns många proffs på området! Investera i dig själv, och i framtiden kommer du att se tecknen långt tidigare och inte hamna i detta igen.
Här är det lite upp och ner med. M har fått veta att han har 2 godartade hjärntumörer och ska opereras i Uppsala den 21/4. Jag är orolig så klart men det ska gå bra!! Skriver om det mm på min blogg.
Sköt om dig, skaffa hjälp så att du snart mår bra, och skit fullständigt i nollade, avundsjuka och skadeglada människor!
Många, många kramar!

/Linnéa

hemtrevnad marie sa...

Puss på dig gumman!
Och en riktigt lugn och fin påsk önskar jag dig och de dina!!
kramis

Rummet för välbefinnande sa...

Så bra Melinda.... Det här är så bra! Det är i sådana här lägen man upptäcker att man kan få hjälp med så mycket, bara man tänker på att be om hjälp ibland - för det är ju så lätt att glömma bort det.
Man vill ju gärna klara sig själv.
Men glädjen för dig att upptäcka att du har vänner som hjälper dig är samma glädje för dem att ha en så go vän som de kan hjälpa....

En stor, varm och extra go påskkram till dig och jag hoppas och önskar att du BARA ÄR!
Sätt dig på trappen en stund, i ensamhet, tystnad och bara lyssna.... Känn hur tystnaden låter, hur vilsamt den lägger sig tillrätta i kroppen på dig. Kan tro att det börjar krypa lite i dig efter en stund, men då får du röra på dig igen. Det är de där små stunderna som är så viktiga att ta vara på då och då.
Kramelikram på dig gumman!
Mia

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen det blev en förändring, kanske det är en varning med livet att hinna stannar upp lite. Fågeln betyder något.Här hemma är vi två vuxna och båda varit på väg att ´bli utbrända så var rädd om dig det finns inget roligt med det och en lång väg tillbaka.Hoppas du får en GLAD PÅSK med mycket choklad och god mat.Kram Tess

Hellen sa...

Önskar dig och familjen en riktigt skön lat varm och solig påskhelg!
Kram Helen

Lisbeth sa...

Kära Melinda!
Du har alla mina tankar, och jag förstår dig så väl...Att det INTE kommer varningstecken innan det brakar...Jag såg det på nära håll hos en nära vän, och det var anledningen att jag slutade med bagarstugan INNAN det kommer... För HUR vilar man som sin egen, är ju inte bara att sjukskriva sig. Samhället borde vara mer garderat för kunna dra av hjälp/avlastn vid behov hos mig själv och min familj. För vem kostar det sen när allt bara gårr på tok???
Ta hjälp, be om hjälp, sätt DIG först, annars kanske du ALDRIG kommer igen.
Stor varm påskkram!
Det är ingen som tackar dig när det gått för långt...
Men tackar dig gör dina nära & kära OM du tänker på dig själv!

Lisbeth

Tessie sa...

Ha en underbar påsk!

Kram Torparfrun

lottens vita och gröna sa...

min vän, nu tar du hand om dig och inga projekt nu melinda!!!

den största av påskkramar lotten

LOPPISLIV sa...

Hej Melinda! Är här inte kikar ofta men inte alltid jag gör ett avtryck. Läste ikapp det jag missat och såg att du mått lite dåligt sista tiden. Ta nu hand om dig och vila. Du har ett så himla vackert hem och vi vill ju se mera av den i framtiden, så lova att ta det bara lugnt. Glad påskdag! Kram Paula

LOPPISLIV sa...

bara jag igen, såg att det blev ett "inte" för mycket i min text, där det skulle stå "och"....så går det när man stressar, får nog ta och vila lite jag också :-) kram paula

Det vita dårhuset sa...

Vill bara in och skicka dig en gosig liten kram =)!

Du är min lilla nallebjörn du Melinda!

Vill ju bara stoppa om dig i sängen och läsa lite inredningstidningar för dig.....

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamis