fredag 4 oktober 2013

Höstnyheter…

Hej alla.

Här är det inte ofta det händer saker. På mig & alice facebooksida uppdateras det flera ggr i veckan för de som är nyfikna och har fb.

Tänkte iallafall visa lite av nyheterna som kommit in…just nu väller det ju formligen in av varor igen….en del alltför juliga åker ut på lagret ett tag såklart.

1

En potpurri av nyheter…

2

Massor av snygga krukor finns inne nu.

3

Dessa är en av mina favoriter, kostar 110 kr och finns som riktigt stor också…Den stora är snygg att sätta en liten gran i till jul.

4

Vi har ju byggt om en del i butiken och det är ju roligt för både kunder och mig som ska vara där allt som oftast. Förnyelse förnöjer :-).

5

Stora maffiga ljusstakar för blockljus till ett fantastiskt pris, 159 kr för den stora och 129 kr för den mindre varianten.

6

Denna breda plåtkruka finns i två storlekar och detta är den mindre varianten för 179 kr, den större kostar 199 kr. snygg att som här ha två ljung i.

7

Jag har dessutom flyttat fram kläderna i det första rummet och utökat med ytterligare ett klädmärke. Fuskskinnjackan finns i tre olika färger till ett fantastiskt pris, 699 kr!!!

8

Hög kruka 139 kr.

9

Fågelbad på fot 229 kr.

10

Dessa populära växtstöd har återigen kommit in, 389 kr. De är ju lika snygga att använda inomhus, i ett fönster tex.

11

Trädgårdlyktor på hög pinne, 179 kr.

12

Som ett smycke i badrummet blir denna toalettpappershållare i järn, 259 kr.

****************

Sådär, då har ni fått ett axplock av nyheter. Kom ihåg att det är alltid öppet till kl. 15.00 på lördagar.

Önskar er en superhelg!

Kraaam

Melinda

2 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Super att du lägger upp dina varor och sätter ut pris, me like.

Kram Anna

karolina-bengtsson@hotmail.se sa...

Hejsan! Såg att detta inlägget var från förra året, men tycker blockljusstakarna är superfina. Vet du vart man skulle kunna finna exakt sådana?