torsdag 24 november 2011

Julmarknadsskyltning anno 2011…

Hej alla godingar.

Nu är det snart 4 år sedan jag öppnade min butik för på  söndag och första advent är det nämligen dags för  Säters Julmarknad igen mellan kl. 14.00-18.00.

Som vanligt är det mycket att göra denna vecka, fast jag tror nog att det är av något slags rekord i HUR mycket det är. Det kan bero på att samtidigt som det ska plockas fram julsaker i butiken så har det denna vecka kommit inte mindre än 7 laddningar med varor som också måste tas hand om och plockas upp.

Jag brukar använda uttrycket att jag skall trolla med knäna för att få plats med allt, men nu krävs det nog mer eller mindre ett mirakel känns det som.

Nåväl, det blir som det blir och jag hinner det jag hinner. Förr om åren brukade jag på min höjd åka hem och äta kvällsmat med familjen för att sedan åka ner igen och hålla på till kl.24.00-01.00 på nätterna. Om det är en nyfunnen bra egenskap eller om det är bara ren lathet att jag inte lägger ner preciiiis lika mycket krut vet jag inte, julmarknad blir det hur som helst och självklart blir det lite extra erbjudanden och vi bjuder på pepparkakor och julmust som sig bör.

Jag har haft hjälp hela veckan av min goa, goa vän M…annars vete gudarna om jag inte suttit på andra sidan sjön i en väldigt tajt och bakvänd tröja just nu ;-). (Lite Internt skämt i Säter)

1

I varje fall så ska det ju inte bara skyltas i mina egna sju fönster utan även vid gamla postens lokaler.

4

Där var jag och Marit i tisdags och skyltade och på något vis så presterar jag bättre under press för det som brukar kunna ta en halv dag att få till gick nu på ca 1 timme och jag blev riktigt nöjd.

3

Nissarna på rad ifrån Maileg.

6

Ifrån ett av fönstren längst in i butiken.

5

Från ett av fönstren inne i barnrummet. Här har nissarna fått på sig söta änglavingar i rödvitrandigt tyg.

Det är lite svårt att fotografera just nu när det är skymningsljus nästan hela tiden.

Nu är det “bara” de fyra största och mest synliga fönstren kvar att göra.

Jag önskar att jag kunnat visa er alla nya fina saker som kommit in, men ni är ju hjärtligt välkomna att besöka mig på söndag då jag har extraöppet på julmarknaden mellan kl. 14.00-18.00.

Varmt välkomna.

En jättekram till er alla.

Melinda

6 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Hi, hi - trolla på Melinda. Du har svingat ditt spö ser jag, för det är så jättefint skyltat!

Känner igen det där när pall efter pall efter pall ramlar in och till slut känns det bara som man får hyperskrattanfall för man vet verkligen inte alls vart man ska göra av allt. Så går det några dagar bara, sen är massor sålt och slut redan. Då kliar man sig lite i huvudet och undrar varför man inte tog hem fler av vissa artiklar.

Ha en riktigt bra helg nu, och du - jag tycker nog det verkar vara ett sundhetstecken det där med att du inte sliter halva nätterna längre.

Pippilotta Melinda har blivit "klok-Melinda" kanske "blink blink"

Kram på dig!
Mia

Boselade sa...

Skønne vinduer!
Det ser meget hyggeligt ud :-)

vitaspets sa...

Åhh sä mycket fin ..... Kram Karina

LantlivsAnette sa...

Wiiiieee vad fint...åhh vad jag önskar att jag hade kunnat komma...sååå mycket fint, och vilken fin skyltning !!
Kraaam Anette

vi i villa ville kulla sa...

Gud vilka bedårande skyltningar du har gjort!!!Du ska vara riktigt nöjd!!!Ha en underbar helg!!Kram Lotta

Skogslyckan sa...

Så otroligt fint! Sitter och bloggar runt för att få till lite julinspiration, har inte ens börjat här ännu. Missa inte att jag visar månadens dukning, årets juldukning på bloggen i helgen.
Ha en fin helg!
Kram Pia