torsdag 4 november 2010

Tillbaka i vardagen…

Hej alla rara människor.

Nu har jag slungats tillbaka till verkligheten. Tillbaka med något solbrändare hud, några kilo extra runt magen och förnyad energi…eller det där sistnämnda stämmer faktiskt inte.

4

Jag är sjuk, igår fick jag stänga och gå hem för att febern tog över hand och bestämde att jag skulle tappa en massa julkulor i golvet och ja, gud vete allt…man funkar ju inte så bra när man har feber helt enkelt.

14

Men eftersom alla julvaror ska fram, sändningar kommer så är det bara att knapra Ipren och försöka gilla läget.

1

Vi har iallafall haft en underbart skön semester med många härliga minnen och varma dagar…över 30 grader varmt varendaste dag.

9

Jag har lärt mig att uppskatta snorkling. Det är en helt annan värld där under, tyst och stilla, fiskar man aldrig trodde att man skulle få se annat än på bild eller i ett akvarium.

Helt fantastiskt!

12

Vi köpte en undervattenskamera som skall lämnas in för framkallning. Har vi tur så blev några bilder bra iallafall.

13

En bild på hela klanens alla barn( yngsta först och äldsta längst bort) på en Paradisstrand någonstans i Egypten.

************

Flygningen??? Jotack, mina teorier om att jag skulle vara lugnare denna gång för att alla var med…stämde INTE…

Men jag är ju hemma iallafall…så i det stora hela så måste jag ju erkänna att det gick bra, även om jag höll på att knäcka varenda finger i min mans hand, eller som när ena piloten helt plötsligt kom ut och gick i flygplansgången och jag förfärat frågade vem han nu tyckte skulle styra planet och kan han vara så vänlig att sätta sig på sin plats igen.

DSC_0852

Eller som när vi äntligen var framme i Egypten och vi skulle gå ner för landning när Kaptenen talar om att….Tyvärrr, parkeringen är full där nere så vi får cirkulera här ett tag. ETT TAG???

Jag lovar att där och då han jag kunnat göra mig skyldig till ett brott då jag hade lust att gå in i Cockpit med ett vapen och sagt att …NU J---R …sätter du ner det här planet med detsamma…men det gjorde jag ju inte…Slutligen så vill jag tack för alla goa kommentarer om vårt nya sovrum…det var skönt att komma hem till det.

Sköt om er.

Kraaaam

Melinda

13 kommentarer:

Anonym sa...

Ojojoj!! Va sugen jag blir på att åka utomlands. Underbara bilder!

Kram Linda

Nordingården sa...

Välkommen hem Melinda!! Ha, ha, du skriver ju för roligt, jag förstår som sagt din panikkänsla, det ÄR inte kul att flyga, men ibland tyvärr nödvändigt... vilka fantastiska bilder du tagit, så snygga de var, som reklam på en resebyråsida! Och där såg jag lille Viktor med keps:) Nä, det funkar inte bra att jobba med förkylningen och feber men framförallt skulle butiken inte funka bra utan dig. I framtiden. Att ha feber ska man ta på allvar, hjärtat kan sätta stopp, du kommer hinna allt, men sänk kraven, kanske fira jul hos ngn annan i år och bara satsa på att göra fint i huset för er? Och butiken tar ju nog med tid, så vila nu en vecka, nerbäddad, med tidningar,läsk, alvedon, penna och anteckningsblock, så slipper du allt i huvudet..

Krya på dig bloggvännen- du gör ett fantastiskt jobb! Mari.

Loella sa...

Välkommen tillbaka till kalla Sverige :)

Vilka fantastiska bilder du bjuder på idag...

Hälsar Loella

blomsterboden i skanör marie sa...

kRYA PÅ DIG, HOPPAS DET GÅR SNABBT ÖVER DET GJORDE MITT SOM TUR ÄR. MAN BLIR JU INTE ALLS SUGEN PÅ SOL OCH BAD NÄR DU VISAR DINA UNDERBARA BILDER :0)

KRAAAM MARIE

Ett Vitare Hem sa...

Vilka vackra bilder men så trist att du blivit sjuk och som du säger mitt i allt julskyltande som nu är på g, hoppas du snart friskar på dig!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Fräknis sa...

Å vilka fina bilder. Verkligen en kontrast mot här hemma...vad ser man om man tittar ut igenom fönstret nu? sig själv..hua..förvisso ser man lite slätare ut i fönstret än vad man gör i verkligheten...
Krya på dig!
Kram Malin

Lenas trädgård sa...

Så rolig du är! Blir glad över att läsa om din beskrivning av flygrädsla, men förstår att det är jobbigt för dej!Du har ju i alla fall haft det underbart, förstår jag.
Lena

Malmkakan sa...

Åhh, vilka ljuvliga bilder. Vilken härlig färg du har i fotona. Hur lyckas man med det???
Verkar som ni haft det underbart skönt.

Hoppas du är på bättringsvägen!

Kram och trevlig helg!
/Cecilia

Nordingården sa...

Rådisen är här, till eder tjänst:)

Nä, det är lite tungt med det mesta just nu, också krasslig...

Vi hörs mera! Ligga och äta praliner, det är nog en bra medicin för alla!!! Mari.

Fräknis sa...

Tack Melinda! Jo jag tjuvläser jag med ibland såklart. Men att du, DU, min idol. (ja det är sant...fin butik...fina barn...fint hus....du är fin) lämnar ett avtryck hos mig. Jag blir nästan rörd! Stor kram tillbaka!

Krusidull sa...

Krya på dig hjärtat
Kram
Krusidullan

Fräknis sa...

Hej igen, jo men det är klart. jag är ju stolt över min familj såklart & fina är dom och faktiskt lite bäst också. Men jag måste ju få gilla dig och din stil också. Så nu får du faktiskt ta åt dig lite av min beundran! :o)
Ha en härlig dag i Solen!
Kram Fräknis!

annaslantliv sa...

Oj vad mysigt, man blir nästan sugen att testa en utlandstripp... men jag är mycket skeptisk hur det skulle bli med 2 barn som retar ihjäl varann och en mamma med lite bacill skräck! :-)

Hoppas du mår bättre nu!
Appropå det,
Har du hostmedicin i butiken nu? Jag tänkter det är bäst att bunkra upp lite inför kommande säsong...

IDag snöar det äntligen! Julkänslan kom som på posten.

Kram Anna