onsdag 24 februari 2010

Barnrumsbilder…

Hej godingar.

Egentligen har jag inte alls tid med detta eftersom det står fyra pallar med varor och väntar på att bli uppackade, tjohoooo!!!!

Men man måste ju sitta ner och vila lite också, eller hur?

Igår körde jag ett rejs hemma för att kunna få så många bra foton som möjligt som jag ev. ska skicka iväg till Ingela och Petra inför den nya boken.

1

När deras förra bok kom ut så var ju inte Viktors rum färdigt så därför tog jag en del bilder därifrån nu…vill får väl se om de vill ha med någon av dem :-).

6

Vintern är ju lite svår på det sättet att försöka få till ljuset som behövs för att kunna ta bilder och eftersom jag sällan är hemma dagtid så är det en ständig kamp mot klockan det där.14

För några år sedan så hittade jag ett litet halvtrasigt underrede till ett bord på tippen. Janne fick laga det och som bordsskiva satte vi dit ett gammalt bakbord. Perfekt eftersom det är kanter runt om och småpryttlar, tex. lego far inte åt alla håll.

7

Fast det är mycket ljusblått och vitt i hans rum så tycker jag att det känns varmt ändå. De små röda detaljerna gör mycket av det.9

Det blir lite ommöbleringar i Viktors rum också eftersom det hela tiden har en förmåga att fyllas på med mera saker ;-).

20

Den stora gamla kofferten som jag fått av Ingrid slukar massor av böcker. Efter 4 barn och åtskilliga barnboksklubbar så tror jag att jag skulle kunna starta ett barnbibliotek hemma :-).

19  Här serveras det fika till alla djuren och har man tur så kan man få en kopp kaffe med lite “peppejoni” i (Viktors special).

Ha det så gott i kylan…hörde att det skulle vända snart och bli vår…hoppas :-).

P & K

Melinda

24 kommentarer:

Helen sa...

Hej!
Vilket underbart barnrum och du har verkligen rätt de röda detaljerna gör underverk.
Kram/Helen

Ett hus i vitt sa...

Guuuud så fint Melinda!! Jag är absolut kär i Victors rum :-D. Här är det också ljusblått o rött som gäller! Kram, Anette

Tanjis sa...

Superhärligt rum! Jag blir så glad när jag ser så fina bilder! :)
Fast lite ångest får man ju samtidigt. Mina barns rum är rätt så små och då är det svårt att få till det så där riktigt fint.
Men det är härligt att få inspiration, det kan behövas den här årstiden.

Jag kan nog gissa mig till att alla dina bilder kommer med i boken, kan inte tänka mig annat. ;)

Monica, blogg Betongkrukan sa...

Åååå vilket superhärligt rum! Mitt nästa lite större projekt är min dotters rum, det skall bli jättekul!

Strålande hälsningar från ett soligt och vintervackert Stockholm!

Kram Monica

Designe sa...

Fantastiska bilder från ett helt underbart barnrum! Såå fint med blått, vitt och rött! De röda detaljerna gör jättemycket! Så himla fint bord han har och jag gillar den röda bilen oxå! :)
Ha en bra dag! Kram

fröken knopp sa...

Så otroligt fint han har det Melinda!! Du kan du!!!

Jag som du hoppas verkligen på vår snart....!!
Varma Kramar Elin

Carre sa...

du är vacker som en saga plantskola rum under bar himmel:)

Lilla huset på prärien sa...

Hej goding!

Åhhh vad vackert pojkrum. Så fint ni har gjort det! Vilket arbete ni har lagt ned - wow. Vad roligt att få visa upp det när det är färdigt sådär. Önskar så att jag snart fick sätta igång med mina barns rum. Vi ska ju bygga till här men det kommer att ta sin lilla tid...

Kram Jenny

lottens vita och gröna sa...

guuuuuuuuu så himlans fint han har den lille goingen!!!ljuvliga bilder gumman!
vi håller på som bäst med gus rum...vitt, svart, jeansblått och lite rött...blir nog najsigt till slut, tar sån jääääääääääääkla tid!
ha det bäst varmkram lotten

Photo by Maria sa...

Så fint rum med många mysiga saker..
Bilderna är jätteljusa och fina.. Jag har svårt att få mina bilder ljus nu och blir de det så får jag dem brusiga.. Måste lära mig mer om inställningarna på den..

Kram Mia

Anonym sa...

Jätte fina bilder!
/Anna Maria

Mitt skabbiga chica hus sa...

Du vännen, det blir inte vackrare än sådär. Helt magiskt underbart ljuvligt.

Kram M

Inspiration i vitt sa...

Åååååå Melinda du är proffs på att få till det. Dina bilder är outstanding, jag är så glad för att vi kommer att kunna visa dom för hela världen hihi. Kram på dig/Ingela.

Rummet för välbefinnande sa...

Ja himmel vilket rum.......
Det är så fint, så fint och där sitter den där Maileg-kanin uppsträckt och stram och väntar på sitt "peppejoni-kaffe". Det ser idylliskt ut och Ingela och Petra gnuggar nog sina händer av lycka nu kan jag tro *ler*
Kram på dig!
Mia

Marie sa...

Viktors rum är nog det finaste barnrum jag någonsin har sett, helt uuuuuunderbart Melinda!

Min Vera 3 år har tagit tuschpennan till hjälp och fixat lite extra dekoration i sitt rum för några dagar sedan. Och det var inte det lilla konstverket!!!!!! När min mamma frågade henne vad det var hon hade målat svarade den lilla skruttungen att det var en Sädesärla!!!!!! Behöver jag tala om att vi inte var så glada!!!

Ha en fin helg!
Kram Marie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint han har, ett så härligt barnrum. Smart med bakskivan, och jättesöt himmel över den lilla soffan. Kaffet låter som man blir rejält pigg av..hihi
Ha det
Kramar
AnnaMaria

Vita drömmar och choklad sa...

Sockersött barnrum lillkillen har!
Kram Milla

Unknown sa...

Underbart rum, sååå fint. Känner att jag nog måste tag tag i sonens rum. De vill säkert ha med de bilderna. vet precis hur du menar när man ska försöka hinna att ta kort när det är ljust.
Kram anna

Anonym sa...

Åh! Kaffe med peppejoni, det är precis vad jag längtar efter. Tänk attt det bara är Viktor som förstår det, lilla skrutt!

En annan har ju haft förmånen att leka lite i det där rummet. Vad bra det blev med bakbordet, är det Vilmers gamla eller har du hittat ett nytt?

Nästa inlägg tycker jag ska bli från din pysselhöran. Folk kommer bli gröna av avund, den är såååå mysig.

Jag har inhandlat ett gäng resväskor till sonens rum som ska målas här i helgen och Louisas rum snickras det för fullt och byggs in säng under snedtaket. Mr Baker hamrar och spikar så fort han får tid. Allt ska vara klart till den 17 mars då får vi gäster från Spanien.

Ja, så är det i det här huset har vi ingen tidspress då händer ingenting men nu händer det massor :))))

Pöss vännen

Willewira sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Willewira sa...

Ha ha...det är till att skriva fel!!

Nytt försök:

Det är nästan så jag vill ha barn igen... men så kul ska vi inte ha det!!!

Men inspiration får jag! Det är ett underbart rum som jag inte hade sagt nej till om jag varit barn. Även om ljusblå inte är en "tjejfärg".

Med tanke på de färger jag bad om i 10-årsåldern -orange, grön och brun - så är vilken färg som helst bra. Till det en storblommig tapet! Hmmmm....

Faktum är dock att ljusblå hörde till mina favoritfärger på 80-talet. Tillsammans med rosa och vitt. Inredde min första (och andra) lägenhet i dessa färger. Så i år får jag lite av en flashback med alla pastellfärger i affärerna.

Ha en underbar helg Melinda!

Kram
Willewira

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket härligt rum han har. Gillar färgerna mycket, och visst så gör de röda detaljerna massor.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Unknown sa...

Bahhhhhaaaa!! Jippi vilka fantastiska bilder Melinda!!! Kram

vitadrömmar & små kottar sa...

ÅÅå här sitter jag oh letar inspiration till mina två små pojkars rum. Med stora ska ha svart och minsta ljusblått blandat med andra blå toner. jag blev så kär i din tapet. får jag fråga vart den är i från? har hittat en från Boråstapeter med vitbakgrund och blå stjärnor bara.
Lämna gärna ett svar i min blogg Melinda!Jätte FINT HEM NI HAR och din blogg är fantastik. kommer titta in flera gånger. stor kram från eleonor!