fredag 20 november 2009

Jag känner mig mossig…

Hej sköningar.

Då var det dags för helg igen…veckorna springer iväg nu fram till jul och allt som man måste hinna göra innan den stora doppardagen känns  som en virvlande lavin inne i min hjärna.

15

(vit lykta 329 kr)

Det ska handlas färdigt med julklappar (har faktiskt börjat en del) Hanna blir tonåring och för henne blir det då dubbelt med presenter, det ska helst hinnas göra ett pepparkakshus med familjen (kör dock med färdigpaketerade hus), skulle vilja få till en pysselkväll med barnen…och en med mig själv ;-).

10

(Stort zinkfat på fot 299 kr, perfekt att göra adventsstake i)

Jag skulle jättegärna vilja hinna med och ha en glöggfest för vänner.  Det ska bakas mera pepparkakor, vi var iväg hem till kusin Åsa och hennes familj förra lördagen och hade vårt årliga julbak innan företagsgalan, phu.

Dessa är redan uppätna :-).

Det är 8:e året i rad som vi gör det och det är lika mysigt varje gång.

11

( porslinssiffror, 1-4, 69 kr)

12 (mitt mossiga gamla vackra fönster som jag köpte av Susanne i somras)

Det ska göras kransar, dekoreras och julpysslas hemma, vi blir nämligen många i år som ska fira här hemma vilket jag tycker ska bli jätteroligt.

Jag älskar när det är många på julafton…Jag är nog en riktig Fanny och Alexanderjulmänniska (skippar helst tragedierna dock).

14

(ljuvliga och höga golvljusstakar med riktigt vacker patina 395 kr)

För att inte tala om allt som måste fixas och donas i butiken under nästa vecka…för den 29:e november är det första advent och då blir det gammeldags Julmarknad i Säter och jag firar 2-årsjubileum i butiken:-).

17

(vackra scrapbookingark 59 kr)

Av någon anledning så kryper den dagen sig allt närmre i sådan hög hastighet så bara jag tänker på det så får jag krupp.

18

(vackra ornament att dekorera med 69 kr)

Det mesta av detta är ju faktiskt otroligt roliga göromål…men  herrejisses, vi är ju snart där!!!

En tidig julklapp till mig själv vore kanske en kloning, hahahhaa. Men vem skulle orka med 2 av mig å andra sidan…inte min man iallafall, hehehe.

19

(nya kuddar med snygga tryck, stor 279 kr, liten 239 kr)

Imorgon hörde jag att den där alltför sällsynta solen skulle kika fram i några timmar iallafall…då kanske man kan passa på att få till några bra kort med kameran.

21

Önskar er alla som kikar in här en trevlig helg.

P & K

Melinda

13 kommentarer:

Muffinsmidja sa...

Hallåj!

Vad mycket fint du har. Vi åker till Mora nästa Lördag och undrar ifall det är långt från dej?
Min dotter, Filippa ska vara med i en sångtävling där då och då kan man ju passa på att göra annat med, te x komma till dej.

Trevlig helg, Åsa.

Mitt skabbiga chica hus sa...

Ja, visst är det mycket man vill hinna med.......jag håller i alla fall på att längta ihjäl mig till nästa helg då jag kommer och kikar in i din ljuvliga butik och myser på marknaden.

Du har inte räntefri avbetalning i butiken på 12 månader...? he he he, jag kommer få fnatt.

En styrkekram till dig ang det förra inlägget, oavsett vad det är som hänt.

kraaaam
Mia

Pilgården-Susanne sa...

Hej! Det var så kul att träffa dig idag! Alltid lika go o glad. Mycket fint i butiken! Tjärsnöret blir jättebra i den gamla lådan jag ska göra adventsstake av!
Kram
Susanne

sara på hedepipan sa...

Ja kloning ja, skulle vara skönt nu då jag kom hem1 och kl4 vaknade barnen.
Pyssel kväll ja, lussebullar, plnering, julgodis,m.m
Jag tycker om traditioner med jul sominte ska rubbas. Vi ska vara hemma i år och det ska bli så skönt, det kommer nog bli här hemma varje år.
Fina saker du visar, blir sugen.
kram sara

Rummet för välbefinnande sa...

Hallå där, var på Takida igår kväll med 18-åringen och kompisar. Vi stod längst fram - WO, WO, WO - och det var kanon. Blev så glad när han frågade mig om jag ville följa med. Tänk att ta med ur-modern på konsert...... *ler*
Så vaknar jag, slänger en glutt på bloggen också ser jag din kommentar. Himmel vad glad jag blir. Du stärker mig så och jag blir bara ännu gladare att jag gjort det här livsvalet. Tack min vän och gissa om jag ska skriva nu. Böckerna kommer bara att "bli till av ren glädje" - äsch så enkelt blir det väl inte förstås men det är så det känns nu i alla fall!
Blir så sugen på decoupagearken och tjärat snöre...... Vill så gärna åka upp till dig ju.
Sköt om dig nu och försök ta det varligt, jag vet hur svårt det är just nu att få tiden att räcka till.
Bamsekramen Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så mycket fint du visar, skulle vara kul och se din butik. Och du har en jättefin adventsgrupp, jag har bara köpt 4 ljus. Håller med om att det fattas tid.
Ha en mysig lördag
Kram kram
AnnaMaria

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket fint du har i butiken. Är ju så mycket just nu som man vill hinna. Kom på att jag inte hunnit ut i skogen och fixat till nästa helg så jag måste bara hem tidigt någon dag så det inte blir mörkt.

Ha en bra vecka och sköt om dig!
kram Ullis

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!!
Åhhh nu händer det grejer för dig...vad spännande, jag ringer dig till veckan..
Och du..Vintage by Nina säljer två stycken gamla lucia kronor !! Länk till hennes butik finns hos mig..skynda, skynda !! Min som jag budade hem från Tradera blev betydligt dyrare än de hon säljer, så kan det ju bli ibland då man är ivrig...
Ha en fin kväll
Kraaam Anette

Vit som snö sa...

Hej Melinda!
Vill bara skicka 1000 TACK för underbara varor, jag är såå nöjd att du anar inte!
O ett sånt sött kors också, tackar o niger:)
Ljuvliga varor du visar idag också!
Kraaaam Cilla

Bibbi sa...

Blir så djuriskt inspirerad av dina bilder:)
Håller med om att en kloning vore bra för alla utom maken... Man vill så mycket, men tyvärr har man ju inte så långa stunder på sig att göra detta på. Men, nån gång...vi får om inte annat se fram emot pensionen...
Försök få många myhsiga pysselstunder med barnen
Kramar

Anonym sa...

I simply couldn't leave your web site prior to suggesting that I extremely loved the usual info an individual provide in your visitors? Is gonna be back regularly in order to check up on new posts

Also visit my web page jackpot 6000

Anonym sa...

My family every time say that I am killing my time here at
web, but I know I am getting familiarity every day by reading thes
good articles.

Also visit my web blog; jackpot 6000 :: :
:

Anonym sa...

Hi, Neat post. There's an issue together with your site in internet explorer, might test this? IE nonetheless is the marketplace leader and a big portion of other folks will omit your magnificent writing due to this problem.

my website - free unlisted phone number search