måndag 18 maj 2009

Matilda 16 år – Jag också???

Hejsan alla.

Hoppas er helg varit bra…

Jag har verkligen haft en kanonhelg!! Vi hade ju vår återföreningskväll i lördags och jag hade bjudit in mina gamla klasskamrater hem till mig innan på lite förfest.

1

(vem är pajasen i klassen?)

Jisses Amalia vad nervös jag var innan…vissa av dem har jag ju inte träffat på 20 år??? Helt sjukt egentligen vad tiden går fort.

Skulle vi verkligen ha något att prata om? Tänk om det blir sådär pinsamt tyst?…

Jag kan säga…ATT det blev det INTE!

2

  Alla bubblade i munnen på varandra och vi pratade gamla minnen, vissa av dem ville jag naturligtvis inte kännas vid, hahaha!

15

Andra minnen hade fallit i glömska men blev ganska snabbt uppfriskade…Som när vi pallade äpplen och vaktmästaren jagade oss så vi fick gå in till rektorn och bli utskällda, hahaha…Det är sånt jag kan skratta åt idag men OJ, vad rädd jag var då :-).

13

Jag kom hem på morgonsidan eftersom en del av oss ville inte  sluta när festen var över på hotellet… vi gick på en hederlig gammal efterfest och det kändes verkligen som att jag var 16 år i sinnet igen :-).

14

Den känslan försvann ganska raskt igår (söndag) då faktiskt min egen dotter fyllde 16 år :-). Grattis min älskade unge!

8

Min mormor och morfar har hyrt en sommarstuga inte alltför långt bort. Vi tog med oss fika och åkte ut dit för att fira henne. Den har en sån där halvt vildvuxen och charmig trädgård…såna som jag blir alldeles lycklig i själen över att vara i.

5 

En bit nedanför huset ligger det en sjö som Viktor och Hanna badade lite i, hugaligen…men de tyckte att det var skönt…iallafall efter ett tag :-).

9

Idag är ju sista dagen på Vivekas vårspaning i vårt avlånga land. Jag är medveten att texten kanske inte hör dit, men jag tycker ändå att mina bilder visar hur långt våren har kommit i södra dalarna…en bra bit på väg…och nu nalkas sommaren, JIIIPPPIIII!!!!

6

  Tack till alla som var med i lördags och gjorde det till en dunderfest.

10

Det var sååå himla roligt att träffa alla, vissa kände jag igen direkt och vissa krävdes det lite detektivarbete för att klura ut vem det var

Jag själv har ju förstås inte åldras en dag ;-)!!!

P.s. Huset med stort H då??

Vi valde att INTE gå på visningen då vi känner att det ligger alldeles för långt ut på landet. Däremot skulle en av mina gamla klasskamrater som bor i Stockholm åka på visningen…de ville nämligen hemåt dalarna igen :-).

Puss & Kram

Melinda

27 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Vad skönt med en till som är som 16 år ibland. Fredrik som är 18 år brukar säga ibland,
-Ja du mamma, inte konstigt att vi har kul ihop för du är ju baske mig inte som mer än min ålder i humorn ibland.........
Ja, man får inte roligare än man gör sig, eller hur.

Så himla kul med återföreningsträff. Jag missade vår jag, och det var ju lite kasst faktiskt.
Men, om jag väntar 20 år till så jäklar........
Då får jag nog ha motor på rullatorn kan jag tro!
Ni gjorde nog rätt i att skippa visningen på huset. Ibland så frestar man sig själv för mycket när man vet att det inte funkar praktiskt.
Ha en toppenvecka nu!
Kram kram Mia

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilka fina bilder Melinda, och är det su som står där i klänningen vid dörren på sista bilden, så somrigt, så vackert!! Pajasen? ; ) Kan det var hon som är beskådad av de tre tjejerna i översta raden: ) ni var så fina, allihopa! Va spännade, förstår att du gruvade dig! Grattis till din dotter också! Vilken kul bild med fågelboet och han som skriker högst! Ha en bra ny vecka, trost regn! Mari.

Anonym sa...

Såååå skönt att du fortfarande ser ut som *Pippi* :)))))

Bidde ju lite orolig!

Ni verkar ha ft det jättemysigt på er reunion......

Underbara vårliga bilder. Sommar stugan verkar ju hur mysig som helst.

Jag vill nog hyra stuga i Dalarna nästa sommar, vilken bra idé va!

Har inte fått något paket från dig idag heller, konstigt va?

Kramen Lena

Cc sa...

Vad kul med klassträff, vi hade en för 8 år sedan, det var alla klasser som gick ut 9:an på vår skola. Många kom inte och det var flera som bara sneglade på en som de alltid gjort men oj vad kul det var, önskar att de drog i hop en igen. Kram

rosenskära sa...

Ja, det är ju bara att konstatera att åren är vänligare mot vissa...

Här har du en till som är hyfsad fjamsig ibland, men jag behöver det, det är så mycket allvar hela tiden med arbete och föräldraskap!

Kram/Lena

Oss.... sa...

Hej och hå!
Du det är Klart att vi inte är mer än 20 va?
Det var väldans kul att träffa alla som var där i lördags även om jag Dök upp lite sent......ibland hinner man inte liksom!!
Och ja du huset är Gudomligt men ligger som sagt lite väl i skogen!!

Ha det gott Melinda och du ska veta att du gör ett kanon jobb med både Familj, Barn, Hem och din butik som innhåller massa underbara saker!!

Kram kram
Anki

Lilla huset på prärien sa...

Så roligt det låter med återförening av gamla klassen! Och visst har man mycket att prata om - vilka är gifta, skiljda, barn, inte barn, resor, jobb, mat, kul saker, vad har man hittat på, när träffades man senast, vilka har träffat den och den som inte är med osv. :) Störtkul! Önskar jag också skulle på återförening snart.

Jättefina bilder!!
Kram Jenny

Andrum sa...

Hej Melinda!
Vilka fina bilder du visar. Älskar dina kläder!! Får man fråga var de kommer ifrån? Både den fina klänningen och den underbara kjolen.
Kul att gå på fest och ha kalas. =)
Ha det gott!
Kram, Annica

Lillstuga sa...

Hej hej snygging!
Från inredning till mode, du passar perfekt i mörkt hår gumman, så snyggt! Ångrar nästan mitt försök till att bli blond nu!
Hoppas att din helg gav dig mer energi än den tog, hihi...du är för rolig du, ta hem alla gamla klasskompisar, hahaha, förstår att du gruvade dig, för mig skulle det vara värsta mardrömmen att ta hit gamla klasskompisar från högstadiet.
Nu vakna Hugo,,,
Kram Anna

Viveka i Bläckhornet sa...

Så himla roligt med klassträffar :)

Vi pratade om det här om veckan jag och barnen, det här med att åldras.
Fst jag är 45 nu så känner jag mig likadan som när jag var ung. Gillar samma musik, tycker om mode kläder mm. Och om ens 20 åriga dotter vill gå ut och ta en öl med sin mamma får man väl ta det som ett gott betyg :)

Kram Viveka

lottens vita och gröna sa...

hej skruttan, oh vad kul att hänga med "gamla polare", vi festade heeeeeela natten lång vi med, hihi...en del hånglade igen...herrguuuuuu! grattis till din fina dotter, tänk det var ju nyss ju man var det....

jaha så vi ska inte sitta där och dingla på bryggan men det kommer bättre hus dårår som är närmare och som det strå melinda på!!!

pst plättern, den stoooooooora är från pojkarna...kan ju berätta att den var billig!!!!
har rhododendron fått nån plats än?

vet du i morrn, ska jag ha egentid...en dag då bara jag är ledig, har inte hänt på...evigheter!

pussar och kramar till dig min härliga vän!//lotten

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att festen blev så lyckad. kan ju vara jättesvårt att träffas efter så länge igen. Jag får vänta någon månad till innan min äldsta fyller 16. Vart har åren tagit vägen. Känns ju inte alls som det var så länge sedan man var det själv eller var det det kanske....?

Ha det bra!
Kram Ullis

Emmas Verden sa...

Hei Melinda :)Det høres ut som du har hatt en topp kveld med masse moro ;) Så bra!!! Nettopp det en trenger en gang iblant ;)Gratulerer med 16-åringen!!! Min Markus blir 16 i september :)Ønsker deg en stålende fin uke!!!Klem til deg fra meg!!!Anne***

Cc sa...

visst är man galen målar om trädgårdsstolarna men det blir ju dubbel glädje att sitta på dem i sommar och ingen kommer att ha exakt lika stol som jag, hmm Har startat ett regnprojekt till stolarna, virak rutor som skall bli plädar, aj vad armen värker, snacka om dumt. Träningsväerk av att virka. Kram

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei ! Åhhh , så gøy med gjenforening med de man gikk i skolen med, klart det er spennende om praten går lett eller om det blir tyst i "salen" hi hi, godt at det boblet over!
Ja , nå var det slutt på vårtegn utmaningen så da løper jeg rundt og besøker de som har vært med, så mye koselig å lese og flott å se.
Ha det godt.

Klem

Millas hem sa...

Så himla spännande att träffa gamla klasskamrater!

Och vilka fina trädgårdsbilder du visar och det var imponerande att du orkade hålla kalas i söndags!
Tiden går så fort...min Philip fyller sexton nu i sommar!:)

Kram Camilla

Tessie sa...

Kul med klassfest! Tänk att få se och höra vad det blivit av alla.

Bilderna såg ut som sommarbilder så nog har våren kommit långt hos er alltid!!

Kram Torparfrun

Vardagens guldkorn sa...

Verkar som om du haft en fullspäckad helg, kul =0) Återträffarna brukar bli kul, roligt att se hur alla förändrats (utom en själv då, som fortfarande är ung, smal och snygg förstås)
Kram Linda

Grannen sa...

Bisarrt att jag missade det där. Men du vet väl varför. Kolla in denna, kanna från Mig & Alice :) http://www.flickr.com/photos/dustlake/3541480235/

Bygatan sa...

Hej Melinda!

Så kul att få vara 16 igen! Du såg absolut yngst ut av alla! Så fina bilder du visar, och så mysigt med att samlas hos din mormor och morfar. Gratta din tjej i efterskott!

Huset var verkligen fint, precis ett sånt hus som jag också vill ha...men som sagt så ska det funka praktiskt också med tonårsbarn som ska ha nära till allt!

Ha en bra dag!

Kram Lena

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhh , vad roligt med en klassträff...du..kika in hos mig idag, du finns med där på ett hörn..
Kraam Anette

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Hej vännen!!
Men va kul med en klassträff, vet inte om jag skulle våga..

Åhh vilken söt 16 åring, vilken tjej... Härliga bilder och dom där fågelungarna e ju helt otroliga, hur lyckas man med en sn bild...
Jättefin klänning, jag har en liknande såklart hi hi.. Tänker på din första kommentar när jag klev in i bilen...
Kraaam kram Linda

Lallis - liv och leverne sa...

Vilka fina bilder!:)
Och vad kuligt med klassträff.
Kram Lallis

hagagården sa...

Oj vilken trevlig blogg,länkar upp dig hos mig.
kram
ninni

Det vita dårhuset sa...

Hallojsan gummselligummsan =O)!

Tack för idag!
Nu väntar jag med spääääääning på en heminbjudan! **hi hii**

Inte alla kunder som bjuder hem sig själv heller ;)
Men det gör jag för jag vill hem till MELINDA!!!!
Seru hur desperat jag e?!!!
Kanske ska ta och hänga mig i vaden på dig nästa gång du slutar jobbet **fniss**

Läste att några hade håglat på Lottens återträff...*ler*
Kan du tänka dig att det krävs bara lite alkohol för att man ska sjunka i ålder och gammla känslor kommer tillbaks.

Är nog bäst att jag stannar hemma från våran =O)

Jävlar om du inte läser det här ikväll nu **ser arrrrrrg ut**.

Skoooja ju bara..
Trött? Nähäääääää hi hiiiii

Ska bara........titta på Greys Anatomy. Sen ska jag lägga mig och fundera ut något namn....=)
Förslag?

Gö natt min vän!
Kram Erika

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei hei! Jepp, skålen er fra Greengate og er vel egentlig en stor salatskål, men jeg bruker den til mye og mangt :O) ...og den er i melamin.

Her er det langhelg nå, skal bli så skjønt !

Klem

Lilla huset på prärien sa...

Men va kul Melinda att du har lite av den servisen! Jag håller med dig, de är inte helt enkla att hitta. Därför blev jag så himla glad och förvånad när jag fick syn på denna på en auktion. Antar att folk inte visste vad det var för jag fick den för 600 kr. Alla de underbara delarna! :)

Kram Jenny